Id-6982aa07-5441-478f-8b22-721644078a72: verschil tussen versies
Regel 1: | Regel 1: | ||
{{#element: | {{#element: | ||
|Elementtype=Begrip | |Elementtype=Begrip | ||
− | |||
− | |||
− | |||
|Label (nl)=bicarbonaten | |Label (nl)=bicarbonaten | ||
− | |||
|Definitie (nl)=zouten die het anion HCO3- bevatten | |Definitie (nl)=zouten die het anion HCO3- bevatten | ||
|Toelichting (nl)=Wanneer een zuur wordt toegevoegd, breekt het ion in H2O en CO2, en gedraagt zich als een buffer. | |Toelichting (nl)=Wanneer een zuur wordt toegevoegd, breekt het ion in H2O en CO2, en gedraagt zich als een buffer. | ||
|Bron=www.lenntech.com | |Bron=www.lenntech.com | ||
− | | | + | |Label (en)=Bicarbonates |
+ | |Begin geldigheid=2011/07/04 | ||
+ | |Eind geldigheid=2100/01/01 | ||
|Categorie van=Id-2a82ea84-2c79-4a75-87b8-7bce0d624e8f | |Categorie van=Id-2a82ea84-2c79-4a75-87b8-7bce0d624e8f | ||
+ | |Guid=Id-6982aa07-5441-478f-8b22-721644078a72 | ||
}} | }} |
Huidige versie van 15 dec 2021 om 19:21
Eigenschappen
Label (nl) | bicarbonaten |
---|---|
Definitie (nl) | zouten die het anion HCO3- bevatten |
Toelichting (nl) | Wanneer een zuur wordt toegevoegd, breekt het ion in H2O en CO2, en gedraagt zich als een buffer. |
Bron | www.lenntech.com |
Label (en) | Bicarbonates |
Begin geldigheid | 2011/07/04 |
Eind geldigheid | 2100/01/01 |
Status | Geldig |
Relaties
Vertrekpunt | Relatie | Eindpunten |
---|---|---|
bicarbonaten | Categorie van |
|
Afgeleide relaties
Vertrekpunt | Relatie | Eindpunt |
---|