Maatregelen voor de uitfasering van emissies en lozingen van Prioritair Gevaarlijke Stoffen of de reductie van emissies en lozingen van Prioritaire Stoffen.

 
Wanneer in informatiesystemen en uitwisselbestanden vooraf gedefinieerde lijstjes wenselijk zijn, maakt u gebruik van domeintabellen en de daarbij horende domeinwaarden.


Eigenschappen

VoorkeurslabelMaatregelen voor de uitfasering van emissies en lozingen van Prioritair Gevaarlijke Stoffen of de reductie van emissies en lozingen van Prioritaire Stoffen.
OmschrijvingMaatregelen voor de uitfasering van emissies en lozingen van Prioritair Gevaarlijke Stoffen of de reductie van emissies en lozingen van Prioritaire Stoffen.
Id17
CodesKTM15
GroepEU-KRW
Begin geldigheid2019-12-18
Eind geldigheid2100-01-01
WijzigingsnummerW-2102-0044
StatusG
Import24-6-2020
Omschrijving EngelsMeasures for the phasing out of emissions, discharges and losses of Priority Hazardous Substances or for the reduction of emissions, discharges and losses of Priority Substances

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Maatregelen voor de uitfasering van emissies en lozingen van Prioritair Gevaarlijke Stoffen of de reductie van emissies en lozingen van Prioritaire Stoffen.BrederRDF.jpg
Aquo history.png